DOKUMENTÄRFILM & REPORTAGE
Vi gör dokumentärproduktioner och reportage av alla slag. Nedan ser du en bloggvideoföljetong på sex avsnitt inspelade i Göteborg, Malmö och på Öland under ett par års tid.

JOHANS YXA & GLORIA
Johan Ernerot skriver bloggen "Johans Yxa & Gloria".

Del 1
Johan är på semester och dricker öl, drar skrönor och ... ja, det är egentligen inte så mycket mer.

Del 2
Vi får hänga med hem till Johans lya i Göteborgsstadsdelen Johanneberg. Det blir kaffe och cigg på balkongen, sen en sväng ner på stan.

Del 3
Efter en räkmacka på Jungans och en öl med obligatorisk Gammeldansk på Köttbullekällaren är Johan på gott humör. Dags för en sväng på krogen!

Del 4
Sköjarn från Göteborg är på besök i Malmö. Det är en osedvanligt het sommar. Fläktarna är slut i alla affärer. I det fjärde videoavsnittet av Johans Yxa & Gloria utlovas som vanligt ett oborstat språkbruk, cigaretter, öldrickande och sköjerier. Dessutom får vi en kort tillbakablick till herrens år 2001 och ett nästan öde Möllevångstorg klockan 05.15 på morgonen. Och vad menas egentligen med det på bloggen så väl använda uttrycket "jag älskar världen"?

Del 5
Kortfilmsinspelning i Malmö. Johan Ernerot i huvudrollen som rödvinsnedspilld nordstatare med baguettebegär. Dessutom drinkar och rövarhistorier i vanlig ordning.

Del 6
En svettig joggare, en wannabe-tysk och en ensam, öldrickande tomte. Välkommen till det sjätte och sista videoinlägget på Johans Yxa och Gloria-bloggen! Fortsatt sköjeri och grubbleri i textform hittar du förstås i vanlig ordning även fortsättningsvis på: http://johansyxaochgloria.se
Adjöken!