En liten och flexibel filmproduktionsbyrå i Malmö

Johan Nyberg
Hej!

Jag som driver Mekanism media heter Johan Nyberg. Jag har arbetat med flera olika typer av mediaproduktion, t.ex. som journalist, kommunikatör, copywriter, originalare, fotograf, filmare och redigerare. Många uppdrag jag har gör jag helt själv. När jag har behov av det tar jag hjälp av andra professionella i min bransch som jag lärt känna och jobbat med under åren. Det gör mig flexibel inför dina behov som kund – jag kan planera effektivt och anpassa produktionen efter dina förutsättningar.

Jag tror på en trevlig och rak dialog för att avgöra vilken typ av produktion som fungerar bäst för dig, beroende på ditt mål och din budget. Att göra film av hög kvalitet behöver inte vara dyrt idag, men det är viktigt att ha ett tydligt syfte. Då kan vi vara kreativa tillsammans, det blir roligt att arbeta och ett gott resultat.

En enkel affärsidé

Mekanism medias affärsidé är enkel – att stärka våra kunders varumärke med supersnygga filmproduktioner. Vi tycker att kommunikation ska vara ärlig och trovärdig och gärna får ske med lite fantasi och humor när det passar.

Vem behöver kommunicera med film?

Den största mängden information på Internet idag är rörlig media. Film är det som delas mest på sociala medier och både Google och Facebook ser film som det viktigaste innehållet för till exempel sökoptimering i framtiden. Vill du marknadsföra dig strategiskt och kostnadseffektivt är det en god idé att fundera på om en del av din verksamhets information lämpar sig att förmedlas via rörlig media. Hör av dig med dina behov så diskuterar vi!

Storytelling – din berättelses potential

Vår filosofi för kommunikation bygger på vad man brukar kalla "Storytelling" eller "Content Marketing". Människor har i alla tider fascinerats av och återberättat vad de hört andra berätta. Lyckas man berätta en intressant historia så kommer andra att sprida den vidare. Garanterat. Ingen annan marknadsföringsmetod har potential att sprida information så snabbt och med så stor räckvidd. Film som medie är kanske det bästa sättet att lyfta fram en berättelse så att den blir intressant och inspirerande – om dig, din verksamhet eller din produkt.